Showet Norge har ventet på!

Forestillingen


Les anmeldelse her:
https://www.showdevida.no/helt-unikt-i-norges-underholdningsbransje-en-liten-juvel-av-de-sjeldne/

Med sin karismatiske og unike formidlingsevne vil Show de Vida begeistre, imponere og inspirere sitt publikum med uforglemmelig og grensesprengende scenekunst. Opplev et eksplosivt og innovativt show med spektakulær dans, dyktige sangere, elegante kostymer, glohete flammer og akrobatikk på høyeste nivå. Show de vida er uredde og tør å tenke nytt. Lysshow møter dans i en teknologisk nyvinning. Dette er sensasjonell scenekunst av en ny dimensjon.


Les artikkel om H3 Arena Showet fra Budstikka her! https://www.showdevida.no/merker-hvordan-folk-vakner-til-liv/


En helaften du aldri vil glemme!


Når
Nye datoer kommer fortløpende

Hvor
H3 Arena

Pris
Kr 595,-

Edderkoppen Show de Vida

Show de Vida

Show de Vida består av over 40 dansere, akrobater og sangere. Vi er et multikulturelt kompani basert i Oslo, men har oppdrag verden over. Showene våre er en god blanding av klassiske dansestiler krydret med energifylte latinorytmer, spektakulære løft, sang og akrobatikk som blir sydd sammen til et show uten sidestykke. Show de Vida har i flere år gitt gode arbeidsmuligheter og skapt arbeidsplasser for scenekunstnere og faglig medvirkende.

Vi er en av Norges ledende leverandører av scenekunst til næringslivet og blir ansett som en brobygger mellom kultur og næringsliv. Vi har levert show og scenekunst til bedrifter og kulturarrangement i nærmere 10 år. De siste årene har vi levert rundt 200 arrangementer årlig, og opptrådt på arenaer som Spektrum, Globen og Telenor Arena, på scener i Monaco, Hellas og Frankrike samt en rekke TV-produksjoner inkludert Stjernekamp, Gullfisken og Skal vi danse. Sist, men ikke minst, vår suksessrike forestilling på Edderkoppen Scene i 2019 før pandemien inntraff.

Med en verdensomspennende utfordring som koronapandemien kommer både nye restriksjoner og nye muligheter for dans- og scenekunsten. Vi ser et tydelig behov for å skape en bærekraftig fremtid for kulturlivet. 

Show de vida har sterke vekstambisjoner og et fremtidsrettet fokus. Vi ønsker å skape mer forutsigbarhet for scenekunstnere og inspirere de yngre arvtakerne til å velge scenekunst som sin næringsvei.