Om Show de Vida


Show de Vida leverer dansere og dansekonsepter, underholdning til ditt event. Vi tenker helhet på våre show,  vi bruker dansere også som vertinner for å skape totalopplevelse på eventene.

Dans skaper glede og det går hånd i hanske med et vellykket arrangement! Show de Vida blander gjerne dansestiler og skaper rå showopplevelser på kryss og tvers av ulike stilarter!

Show de Vida har også fokus på å få den enkelte på eventet til å trives og bli med ut på dansegulvet! Der det er rom for det er vi mestre på å skape den atmosfæren som trengs for å få folk med på morroa! Vi gleder oss til å jobbe med deg!

Show de Vida leverer dansere og underholdning til ditt event:

  • dansere og vertinner til ditt event
  • konsepter til helaften med show og underholdning
  • teambuildingaktiviteter med dans
  • «dra igang festen» med dans
  • «Show de Vidas dansecrew»
  • konsepter som skreddersys etter kundens ønske

Eksempler på underholdning:

  • underholdning til sommerfest
  • underholdning til julebord
  • underholdning til kick-off

Image
Sandra Ugelstad
CEO & Founder
Show de vida ble startet av Sandra Brekke Ugelstad som er nåværende direktør. Show de vida er videreutviklet av Samba Ladies fra 2010. Det hele startet på karneval i Rio i 2008 da hun selv deltok i paraden. Gleden og energien som den brasilianske sambaen utstrålte ønsket hun å ta med seg til Norge.

I mange år reiste Sandra rundt med Samba Ladies og spredte det fargerike kulturuttrykket landet over. I 2015 ønsket hun å ta det til nye høyder og Show de Vida ble stiftet.

Show de Vida er i dag et kompani bestående av over 30 dansere, akrobater og sangere av høyeste kvalitet. Kompaniet er basert i Oslo, og har dansere både fra Norge og andre nasjonaliteter som Cuba og Brasil.

Show de Vida har med sin nyskapende måte å tenke på, både organisatorisk og kunstnerisk, bidratt til at flere nyutdannede, talentfulle dansere har fått arbeide med sin lidenskap.

Vi har gang på gang knyttet broer mellom næringsliv og scenekunst og våre kunder synes det er betryggende å vite at de kan komme til oss og være sikker på at de får god kvalitet til ethvert arrangement.

Show de vida leverer rundt 200 arrangementer årlig til fornøyde kunder både inn- og utland.

Show de vida liker å kombinere ulike dansestiler, alt fra klassiske uttrykk til fullt latinofyrverkeri!
Vi ser at det er en tydelig interesse-økning for det flerkulturelle, og spesielt det spanske språket og musikken har fått en større plattform som tar oss videre til den latinske dansen.

Internasjonalt så har dans og show preget de største Europeiske byene over lang tid.

Vi er glade for å kunne presentere dette for det Norske publikum og ta dem med på en eksotisk reise.