Om Oss


Show de Vida leverer show og scenekunstproduksjoner, fra enkeltstående innslag til helaften med afterparty. Våre show er inspirert av internasjonale trender, for å sikre en original og særegen leveranse. Med en bred artist portefølje, bestående av både nasjonale og internasjonale artister, kan vi garantere variert underholding av høy kvalitet. Vi er detaljorienterte og kvalitetsbevisste, og med bred kompetanse og erfaring in-house, vil våre ressurser sikre leveransen i alle ledd.

Show de Vida er en av Norges fremste leverandører av show og scenekunst til næringslivet, TV og kulturelle produksjoner. Vi har, siden 2011, levert show til arrangementer i både inn- og utland. Show de Vida har en nyskapende og unik kunstform og vi blander scenekunst med teknologi. Vi tilpasser mer enn gjerne konsept etter kundens ønske. 

Med over 200 bookinger årlig har vi opptrådt på arenaer som Oslo spektrum, Globen og Telenor Arena. Vi har medvirket i TV-produksjoner som Stjernekamp, Skal vi danse og Gullfisken, og opptrådt på internasjonale scener i blandt annet Monaco, Hellas og Frankrike. 

Show de vida produserer alt fra enkeltstående innslag til en fullstendig helaften-produksjon med dansere, sangere, luftakrobater og fakirer. Vi legger vårt hjerte og sjel i utførelsen av hver minste detalj på hvert eneste arrangement. Vi er enere i å skape stemning, spre glede og få med oss publikum. 

Show de Vida har sterkt fokus på kvalitet og innovasjon. Vi er uredde, tør å tenke nytt, og har en unik fremstillingsevne. Lysshow møter dans i en teknologisk nyvinning. Dette er scenekunst av en ny dimensjon.

"how big would you dream if you knew you couldn't fail"

Image
Image

Sandra Brekke Ugelstad

CEO & Founder

Show de vida ble startet av Sandra Brekke Ugelstad som er nåværende direktør. Det hele startet på karneval i Rio i 2008 da hun selv deltok i paraden. Gleden og energien som den brasilianske sambaen utstrålte ønsket hun å ta med seg til Norge.

I mange år reiste Sandra rundt med Samba Ladies og spredte det fargerike kulturuttrykket landet over. I 2014 ønsket hun å ta det til nye høyder og Show de Vida ble stiftet.

Show de Vida er i dag et kompani bestående av over 40 dansere, akrobater og sangere. Vi er et multikulturelt kompani basert i Oslo, men har oppdrag over hele Norge og i utlandet.

Show de Vida har med sin nyskapende måte å tenke på, både organisatorisk og kunstnerisk, bidratt til at flere nyutdannede, talentfulle dansere har fått arbeide med sin lidenskap.

Vi har gang på gang knyttet broer mellom næringsliv og scenekunst og våre kunder synes det er betryggende å vite at de kan komme til oss og være sikker på at de får god kvalitet til ethvert arrangement.

Show de vida leverer rundt 200 arrangementer årlig til fornøyde kunder både inn- og utland.

Show de vida liker å kombinere ulike dansestiler, alt fra klassiske uttrykk til energifylte latinorytmer. Vi har samtidig hatt en utpreget interesse for å kombinere scenekunst med teknologi. Internasjonalt så har dans og show preget de største europeiske byene over lang tid.

Vi er stolte over å være de første og eneste som har presentert en slik produksjon som Show de Vida har gjort i Norge.

Den seneste tiden har vært utfordrende for alle, men særlig for kulturlivet. Pandemien har verden over skapt store utfordringer og vi ser et tydelig behov for å skape en bærekraftig fremtid for kulturlivet. Jeg måtte tenke nytt og jobbet dag og natt for å sikre kompaniet mitt for fremtiden. Det har vært svært spennende og lærerikt. En av mine hjertesaker er å danne mer forutsigbarhet for scenekunstnere og skape arbeidsplasser innenfor kunstfeltet.

Show de vida ønsker å fortsette som ledende leverandør av unik og innovativ scenekunst på internasjonalt nivå i årene som kommer.

Nå trenger vi alle å ha det gøy og det gleder vi oss til!

 

Christiania Teater Show produksjon
Menneskene bak Show de Vida er driftige med stor handlingskraft, og tar eierskap til alle våre produksjoner. Vårt hjerte, engasjement og lidenskap for jobben er nøkkelen til vår felles suksess.

Menneskene

Show de vida Sandra Ugelstad
Sandra Brekke Ugelstad
Founder & CEO
Show de vida Sandra Ugelstad
Marte Enoksen
Prosjektleder
Image
Sara Barata
Prosjektleder
Image
Martine Camilla Brænna

principal dancer and Dance Captain

Image
Aliochy Cabodevilla Aragon

principal dancer and Artistic DIRECTOR

Image
Miguel Carrazana Barrizonte

principal dancer and Performance Manager

Image
Louise Hellern Letting

principal dancer and Production Coordinator

Image
Lise Nymoen

dancer and Costume- and logistics Manager

Image

Iris Reder

principal dancer and Concept Developer

Ilona Sawicka Costume designer
Kaja Rode
Main Vocalist
Ilona Sawicka Costume designer
Frida Vaagan Pettersen
Dancer and production coordinator
Ilona Sawicka Costume designer
Maren Hjertø
Dancer and Social planner
Ilona Sawicka Costume designer
Ilona Sawicka
Costume Designer
Image
Olve Flakne
Musical Manager