Om Oss

Show de Vida leverer show og scenekunstproduksjoner, fra enkeltstående innslag til helaften med afterparty. Med en bred artist portefølje, bestående av både nasjonale og internasjonale artister, kan vi garantere variert underholdning av høy kvalitet. Vi er detaljorienterte og kvalitetsbevisste, og med bred kompetanse og erfaring in-house, vil våre ressurser sikre leveransen i alle ledd.

Show de Vida er en av Norges fremste leverandører av show og scenekunst til næringslivet, TV og kulturelle produksjoner og har siden 2011 levert show til arrangementer i både inn- og utland. Med over 200 produksjoner årlig har vi opptrådt på arenaer som Oslo spektrum, Globen og Telenor Arena. Vi har medvirket i TV-produksjoner som Stjernekamp, Skal vi Danse og Gullfisken.
Kvalitet og innovasjon har et sterkt fokus hos Show de Vida. Med en nyskapende og unik kunstform kombinerer vi scenekunst og teknologi. Vi er uredde, tør å tenke nytt, og har en unik fremstillingsevne. Lysshow møter dans i en teknologisk nyvinning. Dette er scenekunst av en ny dimensjon.

"How big would you dream if you knew you couldn't fail"

Image
Show de vida Sandra Ugelstad

Sandra Brekke Ugelstad

CEO & Founder

Show de vida ble startet av Sandra Brekke Ugelstad som er nåværende direktør. Det hele startet på karneval i Rio i 2008 da hun selv deltok i paraden. Gleden og energien som den brasilianske sambaen utstrålte ønsket hun å ta med seg til Norge.

I mange år reiste Sandra rundt med Samba Ladies og spredte det fargerike kulturuttrykket landet over. I 2014 ønsket hun å ta det til nye høyder og Show de Vida ble stiftet.

Show de Vida har med sin nyskapende måte å tenke på, både organisatorisk og kunstnerisk, bidratt til at flere nyutdannede, talentfulle dansere har fått arbeide med sin lidenskap. En av mine hjertesaker er å danne mer forutsigbarhet for scenekunstnere og skape arbeidsplasser innenfor kunstfeltet.

Show de Vida vil være en trygg samarbeidspartner og rådgiver for dere i prosessen, slik at vi sammen kan være tidsriktige og alltid fornye oss. Med forståelse og kunnskap om hva som egner seg best av show og scenekunst for næringslivet er vi en naturlig brobygger mellom kultur og næringsliv.

Kombinasjonen av ulike dansestiler, fra klassiske uttrykk til energifylte latinorytmer, er det som kjennetegner Show de Vida. Vi har samtidig hele veien hatt en utpreget interesse for å kombinere scenekunst med teknologi. Internasjonalt så har dans og show preget de største europeiske byene over lang tid. Vi er stolte over å være de første og eneste som har presentert slike produksjoner i Norge

Christiania Teater Show produksjon
Menneskene bak Show de Vida er driftige med stor handlingskraft, og tar eierskap til alle våre produksjoner. Vårt hjerte, engasjement og lidenskap for jobben er nøkkelen til vår felles suksess.

Menneskene

Sandra Brekke Ugelstad CEO
Sandra Brekke Ugelstad
Founder & CEO
Image
Marte Enoksen
Project Manager
Image
Sara Barata
Project Manager
Image
Martine Camilla Brænna

principal dancer and Dance Captain

Image
Aliochy Cabodevilla Aragon

principal dancer and Artistic DIRECTOR

Image
Miguel Carrazana Barrizonte

principal dancer and Performance Manager

Image
Louise Hellern Letting

principal dancer and Production Coordinator

Image
Lise Nymoen

dancer and Costume- and logistics Manager

Image

Iris Reder

principal dancer and Concept Developer

Ilona Sawicka Costume designer
Kaja Rode
Main Vocalist
Ilona Sawicka Costume designer
Frida Vaagan Pettersen
Dancer and production coordinator
Ilona Sawicka Costume designer
Maren Hjertø
Dancer and Social planner
Ilona Sawicka Costume designer
Ilona Sawicka
Costume Designer
Image
Olve Flakne
Guitarist and musical manager