Underholdning til fest

Sjekk ut Show de Vida neste gang du skal booke underholdning til fest. Gi gjestene dine et show utenom det vanlige med et av våre nyskapende konsepter.

Å arrangere en fest eller et event kan være krevende og det er mye som skal organiseres og bookes. Det mest utfordrende for mange er dog den kreative delen av eventplanlegging – hva skal serveres, hvordan skal vi dekorere og hva slags underholdning kommer gjestene til å like best.

Show de Vida er et perfekt innslag på din fest. Vi er et dansekompani som har opptrådt både i inn- og utland, har fokus på innovasjon og som har levert fantastiske forestillinger til næringslivet, kulturelle produksjoner og på TV.

Show de Vida – noe helt annet

Show de Vida er virkelig noe helt annet og derfor et spennende valg av underholdning til fest. Men fokus på å hele tiden tenke nytt og utfordre oss selv, setter vi opp nye konsepter der vi kombinerer både dans, sang og lysshow. 

Vi har opptrådt på store arenaer som Oslo Spektrum, Telenor Arena og Globen i Stockholm, men vi har også reist rundt og laget show i land over hele verden – blant annet Hellas, Frankrike og Monaco.

Du har også sett oss på TV, blant annet på store produksjoner som Stjernekamp og Gullfisken. 

Inspirert av karnevalet i Rio

Ideen til Show de Vida ble til etter at grunnlegger og CEO Sandra Brekke Ugelstad deltok i paraden under karnevalet i Rio i 2008. Hun så hvor mye glede og energi dansen og showet i paraden skapte, og ønsket å bringe dette med seg til hjemlandet, Norge. 

Etter dette reiste Sandra rundt i landet med Samba Ladies, men i 2014 startet hun sitt eget kompani – det som i dag er Show de Vida. 

En arbeidsplass for kunstnere

Kompaniet Show de Vida består av over 40 kunstnere – både akrobater, sangere og dansere, som har stor lidenskap for det de driver med. Vårt multikulturelle kompani er basert i Oslo, men setter opp show overalt i landet, og også utenfor Norges grenser. 

Vi er stolte av å være en arbeidsplass der dansere og andre kunstnere kan få mulighet til å leve av det de elsker, og videreutvikle sine talenter.

Erfarne underholdere

Vi elsker å underholde og gjør nettopp dette både på fest og andre type arrangementer over hele landet, og i utlandet. Med hele 200 årlige bookinger er vi svært erfarne og vet hvordan vi skal lage nettopp din fest til en unik opplevelse.

Vårt hovedfokus ligger på å alltid levere kvalitet, noe som har gjort at flere av våre kunder booker oss på nytt og på nytt. Du kan alltid være trygg på at du får topp kvalitet når du booker oss som underholdning til fest, og at vi gir dere en forestilling med dans, akrobatikk og musikk du sent vil glemme. 

Flere spennende konsepter

Vi tilbyr flere type spennende konsepter for deg som ønsker å booke oss som underholdning til fest, slik at dere kan finne noe som passer for deres event. Vi kan også tilpasse showet spesifikt til deres fest, dersom det skulle være ønskelig, enten dere har Gatsbytema, Jazzkveld, Casino-party eller en kveld med Rock’n Roll. 

Alle våre konsepter er nyskapende og skaper god og livlig stemning. Vi er blant annet svært stolte av konseptene der vi har kombinert dans og akrobatikk med spennende lysshow i en teknologisk nyvinning. 

Blant konseptene du kan velge mellom finner du Speil Show, Led Show, Show de Vida Special og Dans med visuelle effekter. 

Annen underholdning til fest

Når dere skal arrangere fest er det ikke alltid det holder med kun ett underholdningsinnslag! En annen morsom idé er å sette igang en festlek i løpet av kvelden. Her finnes det mye å velge mellom, og mange av dem krever få eller ingen forberedelser. 

Selskapsleker er en enkel måte å få gjestene til å underholde seg selv på, og kan også fungere som en fin Icebreaker dersom ikke alle gjestene kjenner hverandre så godt. 

Lappeleken

En morsom lek som er enkel å forberede for arrangørene, og enkel å gjennomføre for gjestene, er lappeleken. 

Leken går ut på å skrive lapper med oppdrag og utfordringer og plassere dem under gjestenes tallerkener. I starten av middagen må gjestene se om de har fått en lapp og så utføre det som står på den. 

Utfordringene kan være alt fra å holde en tale, skåle hvert femte minutt til å snakke med en annen dialekt eller sette igang allsang rundt bordet.

Musikkquiz

Denne leker passer fint for selskaper med noe færre gjester. Selskapet deles inn i lag og deltakerne skal nå gjette hvilke sanger som spilles for å gi sitt lag et poeng. 

En morsom måte å gjøre dette på er for eksempel å spille av kjente sanger som det er gjort covere på i en annen sjanger. En spennende variant er for eksempel listepop og klassikere som er oversatt til et fremmed språk og derfor blir vanskeligere å kjenne igjen.  

Book oss som underholdning til fest!

Book Show de Vida når du trenger et underholdningsinnslag til din fest. Vi lager show til enhver anledning, enten det er julebord, sommerfest, lanseringer, bryllup, bursdager eller noe helt annet. 

Har du spørsmål om Show de Vida, et av våre konsepter eller ønsker du å booke oss? Ta kontakt med oss på mail [email protected] eller telefon 45 21 32 70, vi hjelper deg gjerne.