Underholdning julebord

Show de Vida er et fantastisk og unikt alternativ når du skal booke underholdning til julebord, enten for ansatte, venner eller familie. Vi tilbyr flere unike konsepter som sprer glede og god stemning.

Å finne riktig underholdning til julebordet er ikke bare bare – du skal klare å finne noe som underholder, som klarer å holde på oppmerksomheten til gjestene og som ikke ender opp med å være kjedelig for noen. 

Show de Vida leverer forestillinger du ikke har sett maken til – noe du og dine gjester garantert vil like og som varmer dere godt opp til en lang kveld på dansegulvet. Book oss som underholdning til ditt julebord i år og gjør deg klar for årets kuleste opptreden. Er du fornøyd stiller vi gjerne opp på sommerfesten eller andre firmafester. 

Å arrangere julebord

Det er en stor jobb å arrangere et julebord, uansett hvor mange gjester, hvor mye du gjør ut av det og om det er for kollegaer eller familie og venner. Du skal finne lokale, sette sammen en smakfull meny, pynte og dekorere for å sette gjestene i julestemning, og ikke minst skal du finne måter å underholde de inviterte. 

Sistnevnte kan vi bistå deg med. Show de Vida er et helt perfekt og litt annerledes valg av underholdning til årets julebord!

Finne underholdning til julebordet

Underholdningen på julebordet er for mange et høydepunkt, og det flere husker best i tiden som følger. 

Innslag man ofte ser er standup og komikere, musikkinnslag med sangere eller band, aktiviteter i form av leker og quiz eller til og med små sketcher og teateroppdredener. Skal du være litt ekstra kreativ velger du noe annerledes, som ikke bare får gjestene i feststemning, men som også overrasker og imponerer. 

For deg som skal arrangere julebord – legg fra deg valget om mat og drikke og bestem deg for hva som skal være fest og moro for kvelden. Show de Vida hjelper deg å skape julestemning, få gjestene opp på dansegulvet og setter i gang festen på en helt ny måte.

Show de Vida – show utenom det vanlige

Om du er ute etter et show utenom det vanlige er Show de Vida noe for deg. Med inspirasjon hentet fra karnevalet i Rio, etablerte danser Sandra Brekke Ugelstad kompaniet Show de Vida. 

I dag består vi av over 40 sangere, dansere og akrobater som alle har en stor lidenskap for kunsten sin. Sammen bringer vi energien og gleden fra karnevalsparaden i Brasil til resten av verden, og sprer god stemning og danselyst til små og store.

Siden 2014 har vi vært å se på scener over hele verden, og vi har satt opp forestillinger på arenaer som Globen, Oslo Spektrum og Telenor Arena. Du har også sett oss på større TV produksjoner som Stjernekamp og Gullfisken. 

Lar kunstnerne jobbe med sin lidenskap

Show de Vida er stolte av å være en arbeidsplass for scenekunstnere og en mulighet for dem til å jobbe med sin lidenskap. De får også jobbet med å utvikle sitt talent i kreative omgivelser, sammen med andre likesinnede. 

Uansett hvem du er og hvor du kommer fra er du som scenekunstner velkommen til oss. Vi er et multikulturelt kompani med plass til alle.

Digitalt show og dans

I disse tider har vi blitt vant til at mye foregår digitalt, og kulturbegivenheter og show er inget unntak. Vi i Show de Vida har kastet oss på denne bølgen og tilbyr konseptet Smove – et kombinasjonskonsept med både show og movement. 

Smove gir deg stemning, opplevelse, energi og bevegelse i ett, med livlige rytmer og fullt show. Deretter skal du ha det gøy ved å riste løs og bevege deg til latinsk musikk.

Kom deg opp av stolen

Om du sitter på hjemmekontor dag ut og dag inn, går dette utover både kropp og humør etterhvert. Fysisk aktivitet er svært viktig for både konsentrasjonsevnen, psyken og kroppen din. Med Smove får du en pause fra jobbingen der du får kommet deg opp av stolen og ristet løs til musikk som du bare MÅ smile av. 

Kontakt oss for booking

Kontakt oss gjerne dersom du lurer på noe angående Show de Vida, våre konsepter eller booking til julebord. Vi er klare til å hjelpe deg, gi deg den informasjonen du trenger og sette opp et show du og dine ansatte, venner eller familie sent vil glemme. 

Du kan nå oss på telefon 45 21 32 70 og på e post [email protected], book oss til årets eller neste års julebord i dag!