Underholdning Firmafest

Ser du etter annerledes og unik underholdning til firmafest? Show de Vida tilbyr en rekke unike underholdningskonsepter som passer perfekt uansett arrangement. Nyt showet med kollegaene dine og book oss i dag.

En firmafest er som regel en tilstelning det er mye forventninger til, og som de ansatte gleder seg til i lang tid. Mange føler hvert år på presset om å slå fjorårets julebord eller sommerfest, og det kan være vanskelig å finne nye, kreative innslag. 

Show de Vida gir dere et nyskapende og innovativt show som garantert vil sette dine ansatte i den stemningen du ønsker. Vi sprer glede og hakeslep med både dans, sang og akrobatikk utenfor din villeste fantasi. Book oss som underholdning til deres neste firmafest og opplev magien selv.

Arranger firmafest for dine ansatte

En firmafest høres kanskje ut som overflødig for noen, noe som kun arrangeres for å gi sine ansatte litt fest og moro og som–. Men en firmafest er faktisk viktigere enn det mange tenker, og det er flere fordeler med å arrangere for eksempel julebord eller sommerfest for jobben.

Skaper bedre arbeidsmiljø

Arbeidsplassen er et sted vi mennesker tilbringer mye tid, noen er til og med mer på jobb enn de er hjemme. Menneskene vi jobber sammen med blir derfor svært viktige deler av livene våre, da vi ser dem omtrent like mye som vår egen familie. Å kjenne sine kollegaer godt er viktig, både for å trives men også for å kunne samarbeide bedre.

Hovedfokuset på jobb er å gjennomføre arbeidsoppgavene sine effektivt og på best mulig måte, men for å klare dette er det viktig at de ansatte føler seg verdsatt og at arbeidsmiljøet er godt. Det er bevist at vi mennesker jobber bedre når vi har det bra på arbeidsplassen, noe en firmafest vil øke sannsynligheten for.

Styrker bedriftskulturen

Firmafester er en super måte å styrke firmaets kjerneverdier og kultur. Om de ansatte føler seg engasjert og har eierskap til et firma, vil de jobbe hardere og det er større sannsynlighet for at de vil bli værende i jobben sin i lengre tid.

Selv om bedriftskulturen hovedsakelig blir til gjennom de daglige aktivitetene og tankegangen til selskapet, er begivenheter som julebord og sommerfester med på å styrke samholdet og gjør at de ansatte åpner seg mer og blir trygge nok til å dele mer av seg selv. På denne måten bidrar de mer til å bygge videre på og styrke bedriftskulturen. 

Er bedriften flink til å arrangere firmafester kan disse også bli en del av kulturen og noe bedriften blir kjent for, noe som igjen kan brukes i rekrutteringen av nye ansatte.  

Øker kreativiteten

Å ta teamet ditt ut av sine normale omgivelser og plassere dem i et nytt miljø vil kunne motivere dem til å tenke mer utenfor boksen og øke kreativ tenkning hos de ansatte. 

På en firmafest får de ansatte blant annet mulighet til å snakke med kollegaer de vanligvis ikke har så mye med å gjøre, noe som kan gjøre at det senere blir lettere å samarbeide. Nye impulser er bevist å øke kreative prosesser og å tenke utenfor boksen. Det gjør det også lettere å se ting fra nye synspunkt. 

En pause fra jobben er en god måte for oss mennesker å lade opp på, noe som igjen gjør det lettere for oss å få friske ideer når vi er tilbake på jobb igjen. Litt tid borte fra arbeidsoppgavene våre gir oss rom for å la kreativiteten slå til igjen, og en firmafest er en god måte å gjøre dette på. 

Motiverer de ansatte

Motiverte ansatte er mer produktive, og å arrangere en fest der du hedrer dine ansatte er en god måte å motivere dem på. Samtidig gir du dem en pause fra maset på kontoret, og hjelper dem å stresse ned i en mer casual setting. 

Så og si alle jobber er stressende i perioder, du har deadlines å forholde deg til, kunder å please og sjefer å imponere, noe som kan virke utmattende og håpløst til tider. Firmafester kan fungere som en slags belønning og noe å glede seg til for de ansatte, samtidig som de kan senke skuldrene og være uten forventninger for en kveld.

Show de Vida – underholdning til firmafest

En vanskelig del av å planlegge en firmafest er å finne riktig type underholdning, og noe som passer for nettopp dine ansatte. Det er også gøy å finne på noe nytt, som ikke alle de ansatte har sett før. 

Show de Vida er et spennende alternativ når du skal booke underholdning til firmafesten. Vi leverer flere spennende og nyskapende konsepter som for eksempel kombinerer dans og lysshow. 

Med karnevalet i Rio som inspirasjon

Show de Vida ble etablert i 2014 av danser Sandra Brekke Ugelstad og består av over 40 dansere, sangere og akrobater. Sandra ønsket å ta med seg stemningen og gleden hun opplevde da hun var med i karnevalsparaden i Rio i 2008, og startet sitt eget multikulturelle  kompani som siden har reist rundt og opptrådt verden over. 

Show de Vida har vært å se både på TV og på scenen, og har satt opp show på store arenaer som Oslo Spektrum, Globen og Telenor Arena. Konseptene er en magisk blanding av musikk og sang, dans og akrobatikk og lys og annen teknologi. 

Book oss i dag

Vi har flere konsepter å velge mellom og kan også tilpasse showet etter deres behov og ønsker. Book oss til ditt neste julebord eller firmafest og gi gjestene dine den ultimate showopplevelsen. Vi lover å varme dere opp til en kveld på dansegulvet og advarer mot alvorlig rykking i dansefoten. 

Kontakt oss

Du kan enkelt nå oss på telefon 45 21 32 70 eller på mail [email protected] så hjelper vi deg med booking, spørsmål og mer informasjon. La oss hjelpe deg og dine kollegaer å skape gode minner på firmafest!