Show Oslo

Er du på jakt etter et heidundranes show i Oslo? Show de Vida har levert show i både Norge og utlandet i over 10 år, og gleder oss til å skape stemning og glede for deg og dine. 

Vi i Show de Vida har show i blodet og er lidenskapelig opptatt av å skape magi på scenen. Vårt kompani har satt opp forestillinger over hele Norge, og i utlandet. Du har også sett oss på TV, i flere store produksjoner som Gullfisken og Stjernekamp. 

Book oss til ditt neste event – vi har satt opp show for både for næringslivet, kulturelle produksjoner og TV i over 10 år, og er klar for nye eventyr. Ønsker du noe spesifikt for ditt event? Vi tilpasser gjerne forestillinger etter ønske.

Vi er Show de Vida

Show de Vida ble stiftet i 2014, av proffdanser Sandra Brekke Ugelstad. Etter å ha deltatt i karnevalsparaden i Rio noen år tidligere fikk hun inspirasjon til å bringe gleden og den magiske energien fra Brasil, til hjemlandet Norge. I dag er hun CEO og Founder av Show de Vida kompaniet.

Et kompani fullt av kunstnere 

Dagens kompani består av 40 kunstnere – både akrobater, dansere og sangere. Vår base er i Oslo, men vi har utført oppdrag og satt opp forestillinger over hele Norge og flere steder i utlandet. 

Skaper arbeidsplasser

Vi er stolte av å være noen av dem som skaper arbeidsplasser for dansere og andre kunstnere, og gjør det mulig for dem å drive med det de virkelig elsker å gjøre. Hos oss får de mulighet til å utvikle seg selv og sitt talent, og å leve av kunsten sin. 

I vårt kompani finner du mennesker fra ulike kulturer og bakgrunner, noe vi også legger mye stolthet i. 

Kvalitet og innovasjon

Show de Vida har fokus på kvalitet og å alltid levere så godt som overhode mulig. Vårt mål er å gi deg den beste showopplevelsen vi kan – hver gang vi står på scenen. Når du booker oss til ditt event kan du derfor være trygg på at gjestene dine får en underholdning de sent vil glemme. 

En av måtene vi gjør dette på er å alltid tenke nytt og å ha et stort fokus på innovasjon. Dette gjelder både organisatorisk og når det kommer til sceneshow. Vi elsker å kombinere ulike dansestiler og du kan se alt fra latinorytmer til klassiske uttrykk når vi står på scenen. 

Vi har også jobbet med å kombinere scenekunst med teknologi, som har vært gjort mer internasjonalt enn innad i landet. I Norge er vi alene om å ha presentert en slik produksjon, der lysshow møter dans i en fantastisk, innovativ oppsetning. 

Book oss til event

Overrask ansatte og kollegaer, familie og venner eller noen helt andre med underholdning utenom det vanlige på ditt neste event. Vi tilbyr flere type konsepter slik at du finner noe som passer til nettopp deres arrangement. 

Enten du bor i Oslo, Bergen, Bodø eller Stockholm – vi setter opp en forestilling som slår både standup, konserter og teater. Gi gjestene dine noe de ikke har sett før og book Show de Vida til ditt neste event.

Erfarne på scenen

Show de Vida har satt opp show på store arenaer som Telenor Arena, Oslo Spektrum i Norge, og Globen i Sverige. Vi har også vært å se på flere internasjonale scener i land som Hellas, Monaco og Frankrike. 

Vi har over 200 årlige bookinger og fremfører flere heidundranes show i uken, for mindre og større publikum. 

Glem teater i Oslo eller konsert i Bergen

Show de Vida gir deg en sceneopplevelse du ikke har vært borti før. Vurderer du å booke teater i Oslo, konsert i Bergen eller standup i Trondheim – book heller en kveld med oss!

Kontakt oss

Vi er tilgjengelig dersom du har spørsmål, trenger mer informasjon eller om du hopper i det og booker oss med en gang. Send oss en mail på [email protected] eller ling oss på 45 21 32 70. Du kan også kontakte oss gjennom lenken nedenfor: