Image

Showet Norge har ventet på!

SHOW DATOER KOMMER

En helaften du aldri vil glemme!

Når
Showdatoer kommer

Hvor
Edderkoppen Scene, Sankt Olavs Plass 1, 0165 Oslo, Norway

Pris
Kun kr 495,-

Edderkoppen Show de Vida

Show de Vida

Show de Vida er et kompani bestående av over 30 dansere, akrobater og sangere av høyeste kvalitet. Vi er basert i Oslo, men har dansere både fra Norge og andre nasjonaliteter. Show de Vida er kjent for å kombinere ulike dansestiler. Showene våre er en god blanding av klassiske stiler krydret med energifylte latinorytmer, spektakulære løft, sang og akrobatikk som blir sydd sammen til et show uten sidestykke.

Vi har også noen nyskapende overraskelser du ikke har sett maken til. Bli med Show de vida på en reise inn i en magisk show-verden!

Show de Vida sprer glede, liker å overraske, sprenge grenser og gi publikum en opplevelse de sent vil glemme!


Forestillingen

"Showet må betegnes som helt unik i Norges underholdningsbransje – en liten juvel av de sjeldne" - skriver Nettavisen og deler ut en soleklar sekser. Nå gjentar de suksessen og setter opp ny forestilling i november!" Sier nettavisen.

Les anmeldelse her:
https://www.showdevida.no/helt-unikt-i-norges-underholdningsbransje-en-liten-juvel-av-de-sjeldne/

Kom og opplev et fyrverkeri av et show med spektakulær dans, magiske sangere, storslåtte kostymer, glohete flammer og akrobatikk som tar pusten fra deg! Gjør deg klar for en hel time fylt til randen med energi fra start til slutt. En fortryllende kveld du aldri før har sett maken til i Norge!

Ekstra Morro

Dette showet passer til alle som vil gjøre noe gøy før jul! Venner, familie, avdelingen på jobben, store og små grupper – her er alle velkomne! Det er mulig å kun gå på show eller man kan velge en større pakke med mat, show og afterparty – evnt også overnatting for de som kommer utenbys fra. Passer perfekt for bedrifter av mindre størrelser – alt fra 20-250 personer.


Bespisning

Det er muligheter for middag før eller etter show på Scandic Edderkoppen. Priser for 3 retters på St Olavs plass: 495 NOK.


Overnatting

Det tilbys også overnatting på Scandic Edderkoppen. Ta kontakt på vårt kontaktskjema ved booking av dette.


After Party

Etter show blir det afterparty i baren på Edderkoppen, torsdag, fredag og lørdag. NB! Kun etter siste show. Show de vida byr på overraskelser.


Full Pakke

Er det ønsker om at vi skal bistå med å sette sammen hele pakken for dere, middag, velkomstdrink, bonger i baren, show og afterparty- fikser vi selvfølgelig dette. Ta kontakt med oss på vårt kontaktskjema.


Image